Skip to content

Få en bedre forståelse af din behandling

Vi håber, at disse artikler kan hjælpe dig med en få en bedre forståelse af din behandling, og at du vil føle dig mere i kontrol med din situation. Når du gør behandlingen til en del af dine vaner og tager en dag ad gangen, kan det hjælpe med til at det hele synes mere overkommeligt.

Svar på dine vigtigste spørgsmål

Har du for nylig fået diagnosen DVT eller LE? Synes du, at der er for meget at holde styr på lige nu? At gå langsomt frem og tage et trin ad gangen kan være en god måde at bevæge sig fremad på. Denne artikel handler om, nogle af de ting som muligvis bekymrer dig mest lige nu.

Læs denne artikel

Symptomer kan stoppe. Behandling bør ikke

Det kan være befriende at se at symptomerne på DVT aftager. Men selvom dine symptomer er forsvundet, er det ikke sikkert, at din blodprop er det. Det er vigtigt, at du følger din behandlingsplan til ende. Få mere at vide.

Læs denne artikel

Kom i gang med en behandlingsrutine

Synes du, det er svært at huske din behandling hver eneste dag? For at du kan få det størst muligt udbytte, er det vigtigt ikke at springe over. Her kan du få ideer til, hvordan du kan skabe en effektiv rutine og bedre huske dine behandlinger.

Læs denne artikel

Ud at rejse eller på ferie? Læs her!

Skal du på familiebesøg eller ser du bare frem til at komme væk i en periode? Flyvning kan være en udfordring for folk med DVT, men et par få tips før du letter kan være med til, at du får det bedre og har ro i sindet – før, under og efter flyveturen. Få mere viden her.

Læs denne artikel

Overvejelser efter at behandlingen er afsluttet

Efterhånden som du nærmer dig slutningen på din ordinerede behandling, er der nogle få ting at overveje som fx hvordan man undgår at få nye blodpropper og PTS (posttrombotisk syndrom). Læs om det her og tal med din læge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.
Læs denne artikel