Skip to content

Hvem står bag CancerClot™?

LEO Pharma er en global lægemiddelvirksomhed, der arbejder for at udvikle lægemidler og behandlinger, der sikrer patienter og samfund i hele verden unikke fordele.

™ er 100 % støttet og udviklet af LEO Pharma. LEO Pharma blev grundlagt i 1908 og er en global lægemiddelvirksomhed. Som uafhængig, forskningsbaseret lægemiddelvirksomhed udvikler, fremstiller og markedsfører LEO Pharma lægemidler inden for dermatologi, hvilket betyder behandling af hudssygdomme og pleje af hud, og koagulation, hvilket betyder blodets størkningsevne, i mere end 100 lande globalt.

Hos LEO Pharma arbejder vi for at udvikle lægemidler og behandlinger, der sikrer patienter og samfund i hele verden unikke fordele. Det er vores mål at forbedre livskvaliteten for mennesker med hudsygdomme og for patienter, der har behov for livsvigtig behandling.
Vi ønsker at hjælpe mennesker med at opnå bedre behandlingsresultater og opfylde deres behov, og derfor lytter vi til mennesker med sygdomme. Vi er bevidste om, at det ikke kun drejer sig om sygdommen, men om de mennesker, der lever med lidelsen, og om, hvordan det påvirker deres dagligdag. Vi er af den overbevisning, at sygdomsbehandling ikke kun handler om lægekonsultationer, lægemidler og behandlinger.

Gennem tusindvis af interviews har vi fået indblik i de følelsesmæssige og psykologiske udfordringer, der er forbundet med en sygdom. Kombinationen af vores medicinske ekspertise og vores videnskabelige knowhow er baggrunden for udviklingen af ™, der er en gratis og seriøs støttetjeneste, der kan give dig brugertilpassede oplysninger og støtte i alle faserne i et sygdomsforløb. Formålet med vores initiativ er at give patienterne et sted, hvor de kan få svar på deres spørgsmål og få kontrol over deres sygdom.

Besøg www.leo-pharma.com for at få flere oplysninger og pressematerialer til download.